Wigge expanderar med toppjurist från FI

Wigge & Partners har rekryterat Magnus Schmauch, en av landets mest erfarna jurister inom marknadsmissbruk och hållbarhet till byrån som senior counsel. Han kommer närmast från Finansinspektionen där han haft rollen som rådgivare.
Wigge expanderar med toppjurist från FI - wigge-pressbild

Bakgrunden till att Wigge & Partners nu gör denna rekrytering är att byråns klienter alltmer efterfrågar integrerade juridiska lösningar som inbegriper inte bara juridisk expertis utan också hållbarhetskunnande. Magnus Schmauch har de senaste åren bland annat ansvarat för den juridiska samordningen av Finansinspektionens hållbarhetsarbete.

”Magnus är en absolut drömrekrytering för oss. Han stod högst upp på listan och vi är jätteglada att han valt att ansluta sig till oss”, säger Frida Sander bland annat i en skriftlig kommentar. Hon är delägare och chef för byråns Funds & Investments team.

I slutet av förra året rekryterades Daniel Elinder från Skandia till byrån.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.