Ostylad kändislya mest klickad på Hemnet

Det objekt som är bostadssajten Hemnets mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm. Det skriver sajten när 2019 nu summeras.
Ostylad kändislya mest klickad på Hemnet - hemnet-700_binary_6955844.jpg

Under 2019 sattes ett nytt rekord för flest antal klick på ett bostadsobjekt på bostadssajten Hemnet. Tidernas mest klickade objekt är nu en ostylad vindslägenhet från förra sekelskiftet med stort renoveringsbehov. I bostadsannonsen beskrevs den som “en unik vindslägenhet med renoveringsbehov och stor potential där man får chansen att skapa sin drömbostad från grunden”, och den ska enligt källor tidigare ha ägts av en känd person. Bostaden fick stor spridning via sociala medier och kammade under året in över 485 000 klick.

Sveriges mest klickade bostadsobjektBostadssajten Hemnet listar varje vecka vilka objekt som får flest klick. Det objekt som är sajtens mest klickade någonsin är en kändis lägenhet på Södermalm i Stockholm. 

Det tidigare rekordet låg på 452 000 klick för det så kallade paprikahuset från 2014, med bilder på paprikor som svämmade över badkar, låg på sängar och rumlade ut ur tvättmaskinen.

Klickraketerna 2019:
1. Bostadsrätt, Stockholm 485 679 klick

2. Villa, Västervik 250 487 klick

3. Villa, Tullinge 242 628 klick

4. Villa, Värmdö 213 631 klick

5. Bruk/Säteri, Skultuna 152 517 klick

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
Annons från Alligator Bioscience
Annons från VECKANS FÖRETAG