Platsannonser

Erfaren jurist inom tvistlösning till Born Advokater

Born Advokater är i en kraftig tillväxtfas med hög tillströmning av spännande uppdrag för vår tvistlösningsgrupp. Vi söker därför en advokat eller kvalificerad jurist till vårt team med minst fem års erfarenhet av tvistlösning inom skiljeförfaranden och allmän domstol.

Erfarenhet från överrätt och av entreprenadjuridik/fastighetsrätt är meriterande men inte ett krav. Mycket god förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift är en självklarhet i den internationella miljö vi är verksamma inom.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du ges tort eget ansvar och arbeta nära klienterna från dag ett. Vi räknar med att du kan och vill leda och driva ärenden självständigt, naturligtvis med stöd från delägarna och biträde av yngre kollegor.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du förutom att vara en skarp och analytisk jurist även vara en ambitiös och kreativ person. Du kommer att ges stort förtroende till klientkontakter och eget ansvar. Det krävs därför att du är mogen att växa in i rollen som rådgivare även i svåra och komplexa situationer. Du bör vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer, samt är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå i som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt under vårt nya varumärke Born Advokater. Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, vilket vi upplever ökar engagemanget både inom gruppen och för byrån i dess helhet. I den nu pågående organisationsutvecklingen finns stora möjligheter för rätt person att växa tillsammans med byrån.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zarina Virsholm telnr: 0733 99 07 27, e-post: zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen, telnr: 073 641 88 81, e-post: linda.sjohagen@sharprecruitment.se

Urval sker löpande. Ansök därför redan idag genom att skicka in ditt CV och andra relevanta intyg.