Tessin Properties köper sin första fastighet – lanserar erbjudande om investering kopplat till kassaflödet

Nu lanserar Tessin en ny form av fastighetsinvestering till svenska småsparare som tidigare endast varit tillgänglig för större institutionella investerare. Genom Tessin Properties får deras medlemmar och professionella investerare tillgång till en effektiv och lönsam investeringsform. – Nu tar vi nästa steg i vår tillväxtresa. Tillsammans med vårt stora investerarnätverk skapar vi möjligheten att få månatliga intäkter från kassaflödesfastigheter, säger Heidi Wik, vd på Tessin.
Heidi Wik - Tessin

Tessin är Nordens ledande digitala investeringsplattform för utlåning av kapital till fastighetsutvecklingsprojekt. Deras digitala plattform har sedan starten 2014 gett småsparare möjligheten att investera i säkerställda lån till utveckling av både bostads- och kommersiella fastigheter. Nu är de redo att ta steget vidare i bolagets utveckling genom att lansera en unik investeringsform.

Skapa ett konto och läs mer om aktuella investeringsmöjligheter här!

– Tessin Properties är ett helt nytt bolag i Tessin-koncernen som uteslutande kommer att ägna sig åt att förvärva och förvalta kommersiella fastigheter, säger Heidi Wik, vd på Tessin.

Tessin Properties har redan påbörjat arbetet med att bygga upp ett digitalt fastighetsbolag tillsammans med Tessins investerarnätverk. Heidi Wik förklarar att tre faktorer möjliggör Tessin Properties investeringserbjudanden och verksamhet. Det handlar om Tessins starka varumärke inom fastighetsbranschen, bolagets nätverk med över 50 000 investerare – och deras digitala plattform.

– Tessin Properties kommer på sikt att skapa stabila kassaflöden och förutsägbara intäkter, något som skapar ett värde för våra aktieägare. Vi kommer även erbjuda olika instrument med olika risknivåer till medlemmarna på plattformen, säger hon.

Tessin är Nordens största investeringsplattform för fastigheter med över 58 000 registrerade medlemmar. Företaget tar avstamp i att det finns många potentiella lukrativa fastighetsaffärer som inte genomförs eftersom det saknas finansiering. Samtidigt finns det gott om kapital som investerare vill placera till rimliga avkastningsnivåer. Sedan starten har Tessin rest mer än 3,6 miljarder SEK i kapital fördelat på över 320 projekt.

I början av december lanserade Tessin Properties sin första investeringsprodukt. Kassaflödeslånet ger investerare en möjlighet att komma nära kassaflödet i en enskild fastighet, eller en portfölj.

– Kassaflödeslånet passar dig som vill få fördelarna med att äga en fastighet med stabila hyresintäkter, men som vill slippa rodda med förvaltning och finansiering. Det är Tessin Properties som identifierar fastigheter, utvärderar dem och genomför sen förvärvet, säger Heidi Wik.

Tessin Properties äger och förvaltar sedan fastigheterna och betalar kontinuerligt ut avkastning från kassaflödet till investerarna. I december får Tessin Properties tillträde till bolagets första fastighet. Den ligger vid Härnösands tågstation i ett område med flera handels- och servicefastigheter.

– Förvärvet av fastigheten i Härnösand utgör det första steget i Tessin Properties tillväxtresa. Jag ser fram emot att skapa värden och avkastning för våra medlemmar och är glad över att intresset varit så stort för den första fastigheten, säger Heidi Wik.

Skapa ett konto på Tessins plattform för att läsa mer om den aktuella fastigheten i Härnösand och bli uppdaterad med nya investeringsmöjligheter!

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.