Råduppföljning: Hanza i topp och dubbla bud

Köprådet i kontraktstillverkaren Hanza utvecklades starkt. Omgångens övriga köpråd gick sådär. Under året har det presenterats bud på både Sleep Cycle och Readly.
Råduppföljning: Hanza i topp och dubbla bud - råduppföljning med symbol ny
Experience the brilliance of a luxury car's illuminated blind spot warning in the mirror up close. Foto: maniacvector - stock.adobe.com

Vi köpstämplade medicinteknikbolaget CellaVision ifjol och lyfte fram bolagets långsiktiga tillväxtmöjligheter och starka marknadsposition. Samtidigt skrev vi ”sett till multiplar här och nu är CellaVision ingen billig aktie” och att man som investerare behöver våga lyfta blicken. Det senaste året har varit motigt för CellaVision med negativ tillväxt och sjunkande resultat. Aktien värderas dock lägre än på länge och vi upprepade köprådet nu i oktober.

Industrigrupp som för drygt ett år sedan avyttrade den konjunkturkänsliga kabeltillverkningen för att investera ytterligare i bolagets välskötta fjäderverksamhet. Ett bra drag tyckte vi, men aktien var något för dyr att locka oss hela vägen till ett köpråd. Bolaget har levererat stabila siffror under året även om skuldsättningen nu är något högre än vi skulle önska oss.

Prenumerera

Detta innehåll kan läsas av dig som är prenumerant.

Har du redan ett konto? Logga in för att läsa vidare.

Dator, läsplatta och mobiltelefon.

Premium

  • Dagsfärska analyser och artiklar via nyhetsbrev
  • Magasinet digitalt eller hem i brevlådan
  • Över 500 aktieanalyser per år
  • Unika investeringsverktyg och portföljer
  • Färre annonser och en bättre läsarupplevelse
  • Och mycket mer
479 kr  / per månad

Vill du se fler alternativ? Läs mer här

Annons från Absolicon