Årets julklapp är evenemangsbiljetten enligt HUI

Årets julklapp är evenemangsbiljetten meddelar HUI på onsdagsmorgonen. Förra året var stormköket utnämnd till årets julklapp och åren innan var det mobillådan och ett återvunnet plagg.
Årets julklapp är evenemangsbiljetten enligt HUI - BILJETT
En biljett till ett evenemang i Berwaldhallen. Foto: Tomas Oneborg / SvD / TT
”I år är den mest eftertraktade julklappen det vi har ett uppdämt behov av, nämligen biljetter till kultur- eller sportevenemang. Och det påverkar i sin tur även andra delar av handeln. Vi ser tydligt hur evenemang, rekreation och kultur skapar behov och fungerar som en motor också för annan typ av konsumtion”, säger Emma Hernell, VD på HUI.

HUI har sedan 1998 presenterat vad som bedöms bli en succé i årets julhandel. Årets julklapp ska representera den tid vi lever i och produkten ska vara en nyhet eller ha fått ett nyväckt intresse samt säljas i stort antal eller för ett högt försäljningsvärde för att platsa på listan.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets