Bed Bath & Beyond behöver nyemission för att undvika konkurs

Problemtyngda detaljhandelskedjan Bed Bath & Beyond vill göra en nyemission på 300 miljoner dollar, annars riskerar man att behöva söka konkursskydd. Det rapporterar Wall Street Journal.
Bed Bath & Beyond behöver nyemission för att undvika konkurs - Bed Bath and Beyond
Foto: Bed Bath and Beyond

Bed Bath & Beyonds tidigare planerade räddningsemission med hedgefonden Hudson Bay Capital Management kommer inte att bli av.

Emissionen med Hudson ställdes in efter att bolaget rapporterat en ytterligare stor försäljningsminskning under senaste kvartalet. Bed Bath & Beyond har letat efter en investerare i flera månader för att avvärja en potentiell konkurs.

Aktien föll 26% på torsdagen till nya bottennivån 0,59 dollar. Det verkar dock inte stanna här då aktien backar ytterligare 2,3% under förhandeln på fredagen.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco