Börsplus: Spännande lottsedel – köp

Wise-aktien handlas nära tvåårslägsta efter att resultatet vikt ned rejält precis som för andra bemanningsbolag. Men Wise ruvar på en spännande lottsedel i form av dotterbolaget Brilliant Future. Det skriver Börsplus och rekommenderar köp.

“Det finns såklart inga garantier för att Wise kan attrahera kapital på bra villkor eller att man lyckas ta fram en bra produkt. Men förutsättningarna är nog inte så dåliga”, skriver Börsplus.

Börsplus lyfter fram att bolaget har hög trovärdighet i kundledet och en låg värdering.

“En klar nackdel är att det inte syns någon direkt ljusning för konsultbenet av Wise, snarare tvärtom. Som aktie kan Wise nog karaktäriseras som en chansning men oddsen är inte så dumma för den som gillar sådant”, heter det i analysen.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här