Carlos Slim investerar i social e-handelssajt

Sociala e-handelssajten Fancy har dragit in cirka 20 miljoner dollar under en Series-D finansieringsrunda. Det skriver bolaget på sin blogg.

Rundan leddes av mexikanske miljardären Carlos Slim och CCC, ett japanskt holdingbolag vars huvudsakliga verksamhet är att driva bokkedjan Tsutaya.

Enligt bolaget tänker man använda de nya medlen till att fortsätta bygga ut sin teknikplattform och upprätta nya viktiga strategiska samarbeten.

Fancy har i samband med tidigare finansieringsrundor dragit in totalt dryga 104 miljoner dollar. Flera högprofilerade investerare som Will Smith, Len Blavatnik, Bob Pittman och Jack Dorsey har deltagit i de tidigare rundorna.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.