Clubhouse i finansieringsdiskussion – värdering på cirka 4 miljarder dollar

Upphaussade Clubhouse befinner sig i diskussioner rörande finansiering och värderingen skall vara cirka 4 miljarder dollar. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till källor.
Clubhouse
Appen Clubhouse är en interaktiv och ljudbaserad gratisapp där du kommunicerar med andra människor eller lyssnar på andras samtal i så kallade ”rum”. Carl-Olof Zimmerman / TT
Clubhouse är cirka ett år gammalt bara, men har rönt stort intresse. Det är oklart hur mycket bolaget siktar på att ta in och vilka som är investerare.

Flera sociala medie-aktörer arbetar på egna varianter av tekniken och Twitter har lanserat ett koncept som heter Spaces. Facebook tittar på något liknande och det gör även Microsoft med Linkedin samt chattbjässen Slack.

Bolaget har inte kommenterat uppgifterna.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.