Com Hem överväger miljardköp

Enligt uppgifter till Dagens Industri överväger Com Hem att lägga ett bud på den norska kabeloperatören Get, som med 660.000 hushåll som kunder är näst störst i Norge efter Telenor.

Det framgår av en artikel i tisdagens tidning.

I maj rapporterade Reuters att ägarna, investmentbanken Goldman Sachs riskkapitalfond och fondbolaget Quadrange, hade anlitat finansiella rådgivare för att notera Get på Oslobörsen under hösten.

Då talades det om en värdering av hela bolaget, inklusive skulder, på knappt 15 miljarder kronor. Men nu gör källor till DI gällande att Gets ägare också sonderar intresset från större industriella spelare.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.