Dagens nya aktieråd

Bland dagens rekommendations- och riktkursskörd har Nordea höjt ett medicinteknikbolag till köp.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Arjo till köp från behåll. Riktkursen är 45 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Arjos aktie stängde torsdagens handel på kursnivån 37:92 kronor.

Nordea Markets sänker vidare sin rekommendation för Hoist till behåll från köp. Nordea specificerar inte riktkurs för aktier med neutral rekommendation. Det framgår av Bloomberg.

Hoists aktie stängde torsdagens handel på 55:40 kronor.

SEB Equities har tagit upp bevakning av Probis aktie och inleder med rekommendationen behåll och en riktkurs på 255 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Probis aktie stängde torsdagen på kursen 283:00 kronor.

Goldman Sachs & Co sänker riktkursen för Alfa Laval till 170 kronor från 175 kronor. Rekommendationen sälj upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Alfa Lavals aktie stängde på kursen 195:85 kronor på torsdagen.

Barclays Capital sänker riktkursen för Boliden till 260 kronor från 275 kronor. Rekommendationen jämvikt upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde torsdagens handel på kursen 238:60 kronor.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.