Danske sänker boräntor

Danske Bank sänker räntan för bolån med bindningstid på tre månader, fem år samt tio år.

Danske Bank meddelade i dag att de sänker räntan för bolån med bindningstid på tre månader med 0,03 procentenheter till 2,18 procent samt de med bindningstid på fem och tio år med 0,10 procentenheter till 2,70 respektive 3,50 procent.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Sedan den senaste ändringen den 4 november 2014, har Danske Banks räntor legat bland de högsta i den svenska bolånemarknaden för bindningstider på tre månader respektive fem år. Med dagens sänkning landar banken i mittenskiktet för tremånadersräntor och bland de lägsta på 5-årslån.

Ränteändringen gäller villor, bostadsrätter och fritidshus och gäller från och med den 26 januari i år.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.