Donald Trump i nytt blåsväder

Presidentkandidaten Donald Trump har väckt ont blod igen. Denna gång har fastighetsmiljardären gett sig på en medtävlare - och den enda kvinnan bland de republikanska kandidaterna - Carly Fiorina. Det skriver bland andra The Guardian.

Det var i en intervju i magasinet Rolling Stone som Trump uppges ha sagt: ”Titta på det där ansiktet! Skulle någon rösta på det där?” medan han såg Fiorina i en nyhetskanal.

Carly Fiorina, som har ett förflutet som vd för datortillverkaren Hewlett-Packard, kommenterade saken för Fox programledare Megyn Kelly, som också blivit påhoppad av Donald Trump, och sa att hon ansåg kommentarerna vara ”mycket allvarliga”.

Trump fick på torsdagen också kritik från ett helt annat håll. Sångaren i rockbandet REM, Michael Stipe, gick i taket för att presidentkandidaten använt gruppens låt ”It’s the End of the World as We Know It” under ett kampanjmöte.

I opinionsundersökningar leder Donald Trump bland de 18 republikaner som tävlar om att bli partiets presidentkandidat i valet 2016.

 

 

nullnull

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.