Easyfill rusar på nya uppgifter

Easyfill uppger i ett pressmeddelande att man har gjort "ett flertal framsteg på marknaden" under senvåren och sommaren.

I Amerika skriver bolaget att ”flertalet diskussioner om tester pågår” och att de första installationerna väntas göras ”under senare delen av Q3”.

Om Walmart skriver bolaget att man svarar på ”en del frågor som Walmart ställt”.

Det tyska bolaget uppges ha ”flera spännande pågående projekt” och under sommaren har ”flera installationer gjorts”.

I Sydafrika fortgår installationer av Rotoshelf ”löpande”.

Under rubriken kyldisktillverkare uppger bolaget att man har ”tecknat samarbetsavtal med tre kyldisktillverkare med verksamhet i Europa” och att ”en första order har mottagits”.

”Ordern är en provbeställning som delvis ska utvärderas internt, men också ute på marknaden. Ordervärdet är lågt, men ordern är strategiskt viktig då det visar på marknadens intresse och bekräftar att bolagets affärsmodell fungerar”, uppges det.

De tre tillverkarna avser samtliga att visa upp EasyFills produkter i sina respektive montrar på branschmässan EuroShop nästa år.

Under rubriken kylskåpstillverkare uppger bolaget att man fått en beställning från en av världens största tillverkare av energidrycker.

”En första order på omkring 300 kylskåp med sju hyllor i varje kommer att levereras troligen i slutet av september. Ordervärde för EasyFill cirka 400.000 kronor”, skriver bolaget.

Under rubriken Carrefour Belgien uppges det att Carrefour Frankrike har gett Carrefour Belgien uppdraget att utvärdera Easyfills produkter.

 

 

nullnullOBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.