Efter kursrusningen – GIG vill inte kommentera avknoppningsrykten

Gaming Innovation Group (GIG) aktie rusade över 16 procent på måndagen och har fortsatt upp 10 procent i tisdagens förmiddagshandel. I sociala medier har det spekulerats i om bolaget kan vara på väg att sälja sin B2C-verksamhet.

“Vi har inga kommentarer på det. Vi står kvar vid det vi sa vid tredje kvartalet att styrelse och ledning har inlett en strategisk översyn, i övrigt kommer vi att kommunicera om och när något är klart”, säger GIG:s styrelseordförande Petter Nylander till Nyhetsbyrån Direkt.

I samband med rapporten för det tredje kvartalet meddelade bolaget att en strategisk översyn hade inletts för “långsiktigt värdeskapande”. Syftet med översynen var bland annat att identifiera värdeskapande möjligheter och reducera komplexitet, sade den nytillträdde vd:n Richard Brown vid rapportpresentationen.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här