Efter VD-sortin – finanschef lämnar Eniro

Sökbolaget Eniros finanschef Dennis Legin avslutar sitt interimsuppdrag för bolaget. Rekryteringsprocessen för att tillsätta en permanent finanschef påbörjas omgående, framgår det av ett pressmeddelande.
Under gårdagen meddelade bolaget att VD Robert Puskaric lämnar företaget. Beslutet förklarades vara ömsesidigt och anledningen var att Puskaric och styrelsen har olika syn på vägen framåt. Styrelseledamoten Hosni Teque-Omeirat har utsetts till tillförordnad VD och koncernchef. Hosni tillträder omedelbart och ersätter Robert Puskaric samt behåller även sin plats som styrelseledamot.

Dennis Legin avslutar nu alltså sitt interimsuppdrag för bolaget. Han kommer fortsätta sin tjänst fram till och med den tredje juni.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.