Laddar

EQL Pharmas VD köper aktier för 2,5 miljoner

Generikabolaget EQL Pharmas VD Axel Schörling har köpt 53 903 aktier i bolaget.
EQL Pharmas VD köper aktier för 2,5 miljoner - EQL
Källa: EQL Pharma

Aktierna köptes den 24 maj till kursen 47,05 kronor per aktie. Köpesumman uppgår till 2 536 136 kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

“Det känns helt rätt för mig att öka mitt ägande i EQL. Många komponenter faller på plats för oss och jag ser ljust på framtiden, vilket jag nu bevisar med handling, och inte bara ord. Att få leda EQL Pharma är en mycket stor ära för mig och fantastiskt roligt. Att nu dessutom vara en av de största ägarna sätter extra krydda på det hela”, säger Axel Schörling i en kommentar i ett separat pressmeddelande.

Aktieköpet innebär att Axel Schörling nu är 311 016 aktier i EQL Pharma, vilket motsvarar 1,1 procent av aktierna i bolaget.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.