Eva Swartz Grimaldi avgår från SBB och Neobos styrelser

Styrelseledamoten Eva Swartz Grimaldi har meddelat att hon på grund av hälsoskäl med omedelbar verkan lämnar styrelserna i SBB och Neobo. Det framgår av två separata pressmeddelanden.
Eva Swartz Grimaldi avgår från SBB och Neobos styrelser - SBB
Foto Anders Wiklund / TT

Swartz Grimaldi har varit styrelseledamot i Neobo sedan november 2022 och i SBB sedan 2017.

“Jag har behandlats för en allvarlig sjukdom i nära ett år och nu när behandlingen går in i ett intensivare skede, har jag beslutat mig för att ägna mer kraft åt min hälsa”, säger Eva Swartz Grimaldi.

Neobos styrelse består därefter av följande fem personer: Jan-Erik Höjvall (styrelseordförande), Mona Finnström, Ulf Nilsson, Jakob Pettersson och Peter Wågström.

SBB:s styrelse kommer att bestå av följande åtta personer: Lennart Schuss, Ilija Batljan, Sven-Olof Johansson, Hans Runesten, Anne-Grete Strøm-Erichsen, Fredrik Svensson och Lars Rodert. Lennart Schuss är styrelsens ordförande.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.