H&M och Zalando säljer i Kenzas modestartup

H&M och Zalando har sålt sina aktier i modestartupen Ivyrevel som bland annat den sociala influencern Kenza Zouiten Subosic står bakom. Det skriver Breakit.

H&M bekräftar att de liksom Zalando har sålt sina aktier och inte längre sitter i styrelsen för Ivyrevel.

Hur stora de avyttrade posterna är framgår inte. Enligt Breakits uppgifter har H&M och Zalando tillsammans investerat 50 miljoner kronor och ägt 30 procent vardera av Ivyrevel. Köpare till aktierna är bolagets medgrundare.

Försäljningen kommer i samma veva som det är oklart hur det går för Ivyrevel. Under 2018 minskade omsättningen och förlusterna ökade.

Efter H&M:s och Zalandos uttåg utgörs Ivyrevels styrelse av medgrundarna Kenza Zouiten Subosic, Aleksandar Subosic, Dejan Subosic och Gustav Springfeldt.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.