Han blir ny vd för Qliro

E-handelsbolaget Qliro möblerar likt vad man flaggat för tidigare om i toppen. Finansdirektören Mathias Pedersen blir ny vd. Han ersätter Marcus Lindqvist som framöver endast kommer att sitta i styrelsen.
Börsgolvet
Börsgolvet. Foto: Martin Barraud/TT

Nuvarande Head of Business Control David Granath blir ny finansdirektör.

Förändringarna äger rum den 1 juni.

”Mathias har en gedigen finansiell och operativ kompetens och erfarenhet som CFO för flera börsnoterade bolag och har därtill arbetat med investeringar för ledande institutioner. Vi har arbetat tillsammans med genomförandet av Qliro Groups strategi och jag ser framemot att slutföra uppdelningen av koncernen med Mathias som vd. Jag vill också tacka Marcus för hans värdefulla insatser med att renodla koncernen och stärka dotterbolagen”, säger Christoffer Häggblom, styrelseordförande Qliro Group, i en kommentar.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets