Han blir tillförordnad vd för skandalbolaget

Oniva Online Groups styrelse utsett Anders Aleborg till ny tillförordnad vd med tillträde den 1 november 2014 och fram till dess rekrytering av ny vd är slutförd.

Det framgår av ett pressmeddelande.

“Anders Aleborg är idag affärsansvarig för Hosting-verksamheten och var med och grundade Binero som i dag är en del av Online Group. Anders Aleborg ersätter Torbjörn Wik som är tillförordnad vd fram till den 1 november 2014”, skriver bolaget.

Enligt Online Group sker det tillförordnade vd-bytet på grund av att Torbjörn Wik sedan en tid tillbaka planerat att genomföra en höftledsoperation. Rekryteringsprocessen för att hitta en ny permanent vd pågår.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.