Handelsbanken stuvar om i ledningen

Handelsbanken rör om i ledningsgrytan, kan Silly berätta

Rolf Marquardt tar över Luciana Pacor Hygrells position som chef för compliance i Handelsbanken. Därmed lämnar Pacor Hygrells bankens Senior Management och blir i stället senior advisor för koncerngemensamma projekt, läser Silly i ett pressmeddelande. Rolf Marquardt arbetar idag som chef för Handelsbanken i USA.

De tillträder sina nya befattningar den 1 oktober.

Handelsbanken meddelar samtidigt att man byter chef för It- och infrastruktur. Anders H Johansson ersätts av Agneta Lilja. Hon är sedan 2010 medlem av bankens Senior Management och arbetar i dag som chef för infrastruktur. Hon börjar sin nya tjänst den 15 december 2015.

Anders H Johansson får i sin tur en rådgivande befattning i Handelsbankens Senior Management. Han är sedan 2000 medlem av bankens Senior Management. Våren 2016 går han i pension.


Hänt något som Silly borde skriva om?


Mejla till: silly@affarsvarlden.se

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här