Här är Bank of Americas bästa idéer inom små och medelstora bolag i USA

Bank of Americas lista över bästa idéer inom små och medelstora bolag i USA för 2021 rymmer bland annat motortillverkaren Harley-Davidson och flygbolaget Alaska Airlines.
Bank of America
Bank of America. Foto: Mark Lennihan/TT
Det som talar för Harley-Davidson är den starka återförsäljare-feedback man fått från lanseringen inom kategorin Adventure Touring. Enligt BoA borde detta leda till ökade marknadsandelar i USA och Europa.

Alaska Airlines åt andra sidan stoltserar med en av de bästa balansräkningarna inom den amerikanska flygbranschen. Bolaget har också kapat ordentligt med kostnader och dragit ned på investeringar.

”Detta borde möjliggöra det för flygbolaget att konkurrera mer effektivt under återhämtningen och komma ut ur krisen starkare”, skriver banken.

Två andra bolag som också kvalar in på bästa idéer-listan är Victorias Secret-ägaren L Brands och Aramark, som levererar arbetskläder och mat till bland annat fängelser och sjukhus.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets