Jonas Olavi går till Alpcot

Jonas Olavi blir ny allokeringschef och förvaltare hos finanskoncernen Alpcot. Han tillträder den 1 december, enligt ett pressmeddelande.
Jonas Olavi går till Alpcot - jonas-olavi-900
Jonas Olavi. Foto: Emma-Sofia Olsson/SvD/TT
Olavi uppger sig se fram emot att fortsätta bevaka och analysera börsen och världsekonomin hos nya arbetsgivaren.

”Det ska också bli stimulerande att vara en del i förvaltningen av Alpcots fonder. Alpcots vision om att skapa en digital kundportal för kundens samtliga ekonomiska engagemang är mycket spännande och jag tror min erfarenhet och kompetens inom allokering kan bidra till att skapa marknadens ledande digitala kundportal inom finans”, säger Jonas Olavi.

Olavi har tidigare varit allokeringschef på Alfred Berg Kapitalförvaltning och chefsaktiestrateg på Nordea. Han driver också podcasten Börssnack tillsammans med Erik Hansén på IG Markets.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Invesco
Annons från Trapets