Känd Morgan Stanley-bankir siktar på börsen

Rådgivningsfirman PJT Partners, där Paul Taubmans partnerteam ingår, kommer att börsnoteras på New York-börsen den 1 oktober. Det skriver Realtid med hänvisning till dokument som lämnats in till SEC.

I samband med att PJT Partners går till börsen markeras även slutförandet av en avknoppning av Blackstones rådgivningsverksamhet som ska integreras i PJT.

Paul Taubman är en välkänd bankir som under sin tid på Morgan Stanley var inblandad i en rad storaffärer. Under 2013 och 2014 lär Taubman ha suttit som rådgivare för affärer med ett totalt värde om 240 miljarder dollar.

PJT erbjuder utöver rådgivning inför stora transaktioner även tjänster inom bland annat finansiering och rekonstruktioner.

 

 OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.