Klarna lanserar nytt betalkort i USA

Betalningslösningsbolaget Klarna lanserar nytt betalkort i USA, framgår av ett pressmeddelande.
Sebastian Siemiatkowski, VD Klarna
Sebastian Siemiatkowski, VD Klarna

Med det nya kortet blir Klarnas flexibla betalningsalternativ tillgängliga överallt där Visa accepteras, både i fysiska butiker och online, och utan kostnader för valutaväxling vid köp utanför USA.

”Vi tar äntligen det nya Klarna-kortet till den amerikanska marknaden, en produkt som ger konsumenterna mer finansiell kontroll när de väljer betalsätt. Till skillnad från många traditionella kreditkort är Klarna-kortet transparent och utan dolda avgifter, utformat för att ge konsumenter fler betalningsalternativ, ökad flexibilitet och cashback när de använder kortet i appen, vilket betyder att de får smartare sätt att hantera sin ekonomi”, säger Sebastian Siemiatkowski, medgrundare och vd för Klarna.

Amerikanska konsumenter kan anmäla sig till väntelistan för Klarna-kortet som kommer att rullas ut under de kommande månaderna.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder