Mildef får order värd 69 miljoner

Försvarsföretaget Mildef har fått i uppdrag att leverera taktisk IT till en hemlig svensk kund. Beställningsvärdet uppgår till 69 miljoner kronor.
Mildef
MilDef tillverkar och levererar ruggade datorer och nätverkssystem. Produkterna säljs bland annat till militären och inkluderar exempelvis bärbara datorer, specialelektronik, intelligenta skärmar, spårningsutrustning och tillbehör.

Mildef och många andra försvarsföretag växlar upp sin samverkan. Detta samarbete kombinerar två svenska försvarsföretag som är specialister inom sina respektive områden. Mildef får förtroendet att bidra med vår spetskompetens; att leverera framtidssäkrade IT-system som stärker skyddet av vårt samhälle”, säger vd Björn Karlsson.

Mildef kommer att leverera ruggade datorer, switchar och displayer i samband med leverans av ersättningsteknik och modernisering av ett svenskt försvarssystem. Kundens namn offentliggörs inte på grund av sekretesskäl och nationell säkerhet.

Leveranserna kommer att ske under 2023-2025.

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets