Nextcell Pharma planerar listbyte till First North i juli

Stockholmsbörsen
Foto: Tobias Ohls
Stamcellsbolaget Nextcell Pharma handlades igår den 2 juni exklusive teckningsrätt i nyemission med företrädesrätt för aktieägarna. Bolaget offentliggör nu prospektet i nyemissionen på 25,1 miljoner kronor. Prospektet har idag godkänts och registrerats av Finansinspektionen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nextcell Pharma meddelar även idag avsikten om listbyte som planeras ske i juli. Bolaget har erhållit ett villkorat godkännande från Nasdaq, innehållande sedvanliga förbehåll, avseende upptagande till handel av bolagets aktier på Nasdaq First North Growth Market. Första handelsdag på First North kommer att meddelas senare. Aktien handlas idag på Spotlight Stock Market.

Vator Securities är finansiell rådgivare till Nextcell i samband med nyemissionen. Avanza Bank är emissionsinstitut i samband med nyemissionen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.