Nordnet rekryterar ny chef för värdepappershandel

Quincy Curry har utsetts till chef för värdepappershandel på Nordnet.
Quincy Curry
Quincy Curry Foto: Nordnet

Quincy Curry kommer att ansvara för avdelningen Securities Brokerage på Nordnet.

Han kommer senast från en roll som CFO och strategichef på fintechbolaget  Mondido. Han har tidigare jobbat på Bank of America Merrill Lynch i olika positioner relaterade till transaktioner i aktier och andra finansiella instrument.

”Quincys kompetens och internationella erfarenhet matchar de höga ambitioner vi på Nordnet2har när det gäller sparande och investeringar. Quincy kommer ta ett helhetsansvar för våra2tjänster inom värdepappershandel, vilket omfattar hela kedjan från exekvering på börsen till2avveckling av gjorda affärer. Quincys expertis och bakgrund från ledande roller i motsvarande2verksamheter i London och New York gör att han är rätt person att ta vårt erbjudande inom2handel med aktier och andra börshandlade produkter till nästa nivå”, säger Rasmus Järborg, produktchef på Nordnet.

Quincy kommer att påbörja sin anställning den 3 januari.

”Jag ser mycket fram emot att ta mig an min nya roll på Nordnet. Att demokratisera sparande och investeringar ligger mig varmt om hjärtat, och det är inspirerande att se vilken positiv påverkan Nordnet under lång tid har haft på privatpersoners möjligheter att ta kontroll över sin finansiella framtid”, säger Quincy Curry.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.