Oniva Online Group stuvar om i ledningen

Oniva Online Group meddelar i dag att bolaget genomför förändringar i ledningsgruppen.

Thomas Broberger har utsetts till finanschef och Göran Gylesjö tar över ansvaret för affärsområdet Hosting från Anders Aleborg.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Thomas Broberger kom in som interim finanschef under sommaren 2014. Thomas uppges ha flera års erfarenhet som finanschef i börsnoterade bolag. Göran Gylesjö var tidigare controller inom affärsområdet Hosting.

Anders Aleborg har valt att lämna sin anställning i bolaget för att anta nya utmaningar.

Vidare meddelar bolaget att man verkställer uppsägningar i Stockholm och Borås efter avslutade fackliga förhandlingar. Uppsägningar har genomförts för att anpassa verksamheten i Stockholm och Borås inom affärsområdet Online.

 

 

nullnull

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här