Pagero-chef säljer hela innehavet för 6,3 miljoner

Helena Stolpe har sålt 125 310 aktier i affärsnätverksbolaget Pagero Group där hon är Chief Production Quality Officer och chef för Support and Integration.
Pagero-chef säljer hela innehavet för 6,3 miljoner - Pagero

Aktierna såldes den 14 januari till kursen 50 kronor per aktie, en affär på 6,3 miljoner kronor. Affären gjordes utanför handelsplats. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister.

Stolpe ägde enligt Pageros hemsida 125 310 aktier och försäljningen omfattar därmed hela hennes innehav.

Det pågår en budstrid om Pagero och Thomson Reuters har höjt sitt bud till 50 kronor per aktie, vilket är det högsta hittills. Thomson Reuters har förvärvat aktiemajoriteten och kontrollerar nu 53,8% av kapital och röster i Pagero. Säljare av aktierna är Summa Equity, VD Bengt Nilsson samt flera medlemmar ur ledningsgruppen.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.