Pricer varvar upp

Pris- och informationssystemleverantören Pricer redovisar ett resultat före skatt på 12 miljoner kronor (6,7) för det tredje kvartalet 2014.

Rörelseresultatet blev 11 miljoner kronor (6,9).

Engångsposter om 4,1 miljoner ingår i resultatet.

Nettoresultatet uppgick till 10 miljoner kronor (5,3), och resultatet per aktie blev 0,09 kronor efter utspädning (0,05).

Orderingången var 166 miljoner kronor (113) med en omsättning på 158 miljoner kronor (152).

 

 

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.