Reddit tar in 700 miljoner dollar i ny kapitalrunda

Så mycket värderas chattforumsbolaget till.
Reddit tar in 700 miljoner dollar i ny kapitalrunda - reddit
Från Reddits hemsida

Chattforumsbolaget Reddit ska ta in 700 miljoner dollar i en ny kapitalrunda, där bolaget värderas till över 10 miljarder dollar. Det framgår av en pressrelease från bolaget.

Kapitalrundan, som leds av Fidelity Management och Research Company, höjer Reddits värdering markant till 10 miljarder dollar, från 6 miljarder dollar vid den senaste kapitalrundan för sex månader sedan.

Pengarna från investerarna ska användas för att fortsatt växa kärnverksamheten i Reddit, samt till ny innovation och internationell expansion.

Vidare kommer kapital satsas på att stärka reklamverksamheten i bolaget, vars intäkter växte med 192 procent under det andra kvartalet jämfört med samma period föregående år.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets