Förvaltar-rockad på Carnegie

Carnegie möblerar om bland fondförvaltarna. Viktor Henriksson lämnar småbolagsfonden.
Förvaltar-rockad på Carnegie - frankfurt-dax-trader-700_binary_6973492.jpg

Henriksson har varit förvaltare på Carnegie Småbolagsfond sedan 2012. Nu fokuseras hans ansvar till Micro Cap-fonden, som han förvaltar sedan tidigare.

Mattias Montgomery tar över småbolagsfonden. Han har varit anställd på Carnegie sedan 2019. Dessförinnan har han arbetat som analytiker på ABG och DNB.

I februari kommer Anna Strömberg ta över som hållbarhetsansvarig och förvaltare av den Svanenmärkta fonden Tillväxt Sverige. Hon kommer senast från en roll som hållbarhetsansvarig på Catella.

Som ett led i rekryteringen av Strömberg tillträder David Östman, i dag risk- och affärsanalytiker på Carnegie, en nyinrättad position som hållbarhetsanalytiker inom förvaltningen.

Hänt något som Silly borde skriva om? Maila silly.season@affarsvarlden.se

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco