JP Morgan värvar ny chef från Nordea

Kim Larsson Nyheim har rekryterats av JP Morgan för att leda bankens Innovation Economy-verksamhet i Norden, enligt ett pressmeddelande.
JP Morgan värvar ny chef från Nordea - Kim Larsson Nyheim
Kim Larsson Nyheim blir ledare för JP Morgans Innovation Economy-bankverksamhet i Norden. Foto: Pressbild

J.P. Morgan utvidgar sin nordiska närvaro och har nyligen anställt Kim Larsson Nyheim som ledare för deras Innovation Economy-bankverksamhet i Norden. Med över ett decenniums erfarenhet, senast från Nordea, ska Nyheim betjäna riskkapitalfinansierade, tillväxtorienterade företag inom teknik och miljöinnovation.

Den amerikanska investmentbanken har under senaste åren utökat sitt Stockholmskontor med syftet att stärka relationer med både startups och etablerade företag.

”Bankverksamhet, finansiering och rådgivning för tidiga, snabbväxande företag och grundare över hela Norden är en topprioritet för vår verksamhet”, säger Alex McCracken, J.P. Morgans UK, Irland & Nordics Innovation Economy Lead enligt pressmeddelandet.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets