White&Case plockar toppchef från Hannes Snellman

Affärsjuristen Sten Olsson har jobbat med riskkapitaljättar som EQT och Triton. Nu lämnar han Hannes Snellman efter 20 år och går till konkurrenten White & Case.
White&Case plockar toppchef från Hannes Snellman - olsson_sten_colour
Sten Olsson har lång erfarenhet av att jobba med affärsjuridik, särskilt för riskkapitalbolag. Foto: Pressbild/Hannes Snellman

Rekryteringen innebär att White & Case utökar sin M&A- och riskkapital-verksamhet i Norden. Sten Olsson har arbetat i 20 år på konkurrenten Hannes Snellman, där han varit partner och chef för M&A-gruppen i Finland.

”Vi har en lång historia och ett framstående rykte av att ge rådgivning till private equity- och företagsklienter som genomför transaktioner i Norden. Sten är en marknadsledande partner i regionen och hans tillkomst stärker ytterligare vårt erbjudande i, och från, Norden och sänder en stark signal om att White & Case är engagerade i att vara advokatbyrån för de viktigaste M&A- och private equity-transaktionerna”, säger John Reiss, chef för White & Case’s globala M&A-grupp.

Sten Olsson har lång erfarenhet av att arbeta med nordiska och europeiska riskkapitalbolag, såsom EQT och Triton.

Tidigare har Sten Olsson även arbetat för Debervoise & Plimpton samt Mannheimer Swartling. Han har studerat på Helsingfors universitet samt Handelshögskolan i Helsingfors.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets