Rodney Alfvén går till Hallvarsson & Halvarsson

Hallvarsson & Halvarsson växer inom IR och transaktioner genom att välkomna Rodney Alfvén som ny partner och rådgivare. Det framgår av ett pressmeddelande.
Rodney Alfvén
Rodney Alfvén

Alfvén kommer senast från rollen som chef för investeringar och hållbarhet på Nordea Liv&Pension. Han har under nära tre decennier varit verksam inom kommunikation och på de finansiella marknaderna, bland annat som journalist och redaktionschef på Veckans Affärer och analytiker och analyschef på Cheuvreux.

“Jag är glad att kunna tillkännage att Rodney Alfvén börjar hos oss på Hallvarsson & Halvarsson, det stärker vår roll som Sveriges ledande byrå inom strategisk kapitalmarknadskommunikation. Få personer har en sådan gedigen erfarenhet av aktiemarknadskommunikation som Rodney. Vi har under årens lopp haft många givande samtal med varandra och därför känns det extra roligt att Rodney nu kommer in för att ytterligare utveckla vårt IR- och transaktionserbjudande”, säger Anna Grönlund Krantz, VD på Hallvarsson & Halvarsson.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.