Rutger Arnhult växlar upp i Castellum

Fastighetsbolaget Corem Property, där finansmannen och fastighetsinvesteraren Rutger Arnhult är klart största ägare, har köpt drygt 2,5 miljoner aktier i fastighetsbolaget Castellum, motsvarande 0,9 procent av kapitalet i Castellum.

Det framgår av en månatlig uppdatering hos ägardatatjänsten Holdings, och det har Fastighetsnytt och Di har rapporterat om tidigare på förmiddagen.

Vid nuvarande Castellum-kurs är de 2,5 miljoner aktierna som Corem Property äger värda drygt en halv miljard kronor.

Rutger Arnhult är sedan tidigare själv Castellums största ägare med 30 miljoner aktier, motsvarande 11,0 procent av kapitalet, eller drygt 6 miljarder kronor.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här