Safello förvärvar bolaget bakom Bitcoin.se

Kryptobolaget Safello fortsätter sin tillväxtresa och tillkännager ett förvärv av Rational Money, företaget bakom Bitcoin.se, framgår av ett pressmeddelande.
Bitcoin
Enligt Safello har Bitcoin.se spelat en nyckelroll i att informera och utbilda den svenska allmänheten om frågor relaterade till kryptovalutor och dess tillhörande ekosystem.

”Efter nio år som ett enmansprojekt kände jag att Bitcoin.se förtjänade att tas till nästa nivå, men det var viktigt för mig att det gjordes på ett sätt som inte kompromissade med dess kärnvärden. Min relation till Safello de senaste åren har varit av ömsesidig respekt och jag är övertygad om att de är rätt företag att ta sig an uppgiften”, säger David Hedqvist, grundare av Bitcoin.se och vd för Rational Money.

Safello planerar en notering på First North i det andra kvartalet 2021.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco