SPAC-bolaget Tbd30 redovisar som väntat ett mindre negativt resultat

SPAC-bolaget Tbd30 redovisar som väntat ett mindre negativt resultat för det andra kvartalet i räkenskapsåret, november-januari.
SPAC-bolaget Tbd30 redovisar som väntat ett mindre negativt resultat - MINIRÄKNARE
Foto: Fredrik Sandberg /

Rörelseresultatet blev -2,2 miljoner kronor. Resultatet före skatt var -0,7 miljoner kronor. Resultatet efter skatt blev -0,7 miljoner kronor. Resultat per aktie hamnade på -0,07 kronor.

”Tbd30 fortsätter sökprocessen efter ett spännande och värdeskapande målbolag. Den etablerade metodiken används för att genom egen analys och via kontaktnät hitta och därefter utvärdera potentiella målbolag. tbd30 söker efter lönsamma nordiska bolag verksamma inom affärstjänster med god organisk tillväxt”, skriver VD Anders Lönnqvist i en kommentar.

Han fortsätter.

”Under sökprocessens gång har två grupper av potentiella målbolag utkristalliserats: de som är mer mogna och står redo för den publika marknaden som ett naturligt nästa steg, och de som befinner sig i en tillväxtfas vilken kan accelereras av tillgång till denna marknad. Vi ser att Tbd30 kan vara en partner till bolag inom båda grupperna.”

Tbd30, Mkr Q2-2021/2022
Rörelseresultat -2,2
Resultat före skatt -0,7
Nettoresultat -0,7
Resultat per aktie, kronor -0,07
Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Carnegie Fonder
Annons från VECKANS FÖRETAG