Storägare säljer allt i Karnov

Den aktieförsäljning som informationstjänsteföretaget Karnovs storägare Five Arrows flaggade för efter börsstängning på onsdagen skedde till ett pris om 49 kronor per aktie och omfattade nästan 19,4 miljoner aktier - mer än aviserade 15 miljoner.

Det framgår av ett meddelade från Carnegie som hanterade transaktionen.

Aktien i Karnov stängde på 53:50 kronor på onsdagen, vilket innebär att rabatten i placingen landade på 8,4 procent.

Den sålda posten motsvarar cirka 19,9 procent av aktierna i bolaget. Efter transaktionen äger Five Arrows inte några aktier i Karnov.

Five Arrows var en av säljarna i introduktionserbjudandet inför Karnovs notering på Stockholmsbörsen i våras. Five Arrows är finansrådgivaren Rotschilds europeiska private equity-verksamhet.OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.