Streamify godkänt för notering på Spotlight

Den digitala plattformen Streamify har godkänts för notering på Spotlight, enligt ett pressmeddelande. Första handelsdag beräknas bli den 25 januari 2021.
Streamifys VD Johan Klitkou.
Streamifys VD Johan Klitkou. Foto: Streamify
Streamify kombinerar med sin plattform livestreaming och e-handel i ett. Tjänsten riktas mot både individuella användare och större etablerade aktörer inom diverse branschsegment.

”Vi rider just nu på den eftertraktade vågen av att befinna oss precis rätt i tiden, med en fantastisk produkt och hög efterfrågan. Streamify står inför en spännande tillväxtresa och efter lanseringen av plattformen 2019 är vi nu redo att ta nästa kliv”, säger VD och grundare Johan Klitkou.

Inför noteringen tänker Streamify göra en spridningsemission av units som kan tillföra bolaget cirka 24,2 miljoner kronor före emissionskostnader.

En unit består av fem aktier och tre teckningsoptioner av serie TO1. Teckningskursen är 30,50 kronor per unit, vilket motsvarar 6,10 kronor per aktie. Teckningsoptionerna emitteras vederlagsfritt.

Teckningsperioden av units kommer att pågå från den 9 december fram till och med den 23 december.

En TO1 berättigar till teckning av en ny aktie till kursen 7,30 kronor under teckningsperioden som löper från och med den 25 november 2021 till och med den 16 december 2021.

Streamifys värdering före emissionen (pre-money) är cirka 19,9 miljoner kronor