Sveriges bästa magasin söker ny layoutansvarig

Affärsvärlden växer och söker nu en redigerare och layoutare med ansvar för att arbeta med det visuella uttrycket för hela produkten.
Sveriges bästa magasin söker ny layoutansvarig - AFV magasin 8
Foto: Åsa Swee

Affärsvärlden är Sveriges bästa affärsmagasin, och dessutom nyligen prisad som Årets Tidskrift. Nu vill vi bli ännu bättre och snyggare, och anställer därför en ny layoutansvarig.

”Vi söker en layoutare som lockas av möjligheten att få sätta avtryck på en av Sveriges mest ansedda journalistiska produkter”, säger Max Jedeur-Palmgren, redaktör på Affärsvärlden.

Den sökande bör trivas med ett jobb som består av en blandning av fasta veckorutiner och längre utvecklingsarbete. Kunskap om näringslivet och/eller aktiemarknaden är ett plus.

Vinnarbild från när Affärsvärlden vann Årets Tidskrift. Foto Åsa Swee

Den som får den fasta tjänsten kommer att vara huvudansvarig för redigeringen av veckotidningen, men också en nyckelspelare i utformning och utveckling av magasinet för både print och sajt.

”Det finns otroligt mycket vi vill göra i framtiden med både vår journalistik och hur läsarna tar del av den”, säger Max Jedeur-Palmgren.

Mer om tjänsten och rekryteringen finns här.

Affärsvärlden har i nuläget 20 anställda. Antalet anställda har nästan dubblerats jämfört med för tre år sedan när magasinet började ges ut i nuvarande regi. Så hur är det då att jobba på Affärsvärlden?

Spånmöte runt pingisbordet på Affärsvärldens kontor. Foto: Max Jedeur-Palmgren

”Vi eftersträvar verkligen långa och goda relationer. Därför lägger vi mycket tid och kraft på att hjälpa alla medarbetare att utvecklas och bli bättre. Den investeringen i tid och engagemang medför också att vi ställer höga krav. Både på oss själva och alla vi jobbar med. Vi erbjuder å andra sidan mycket frihet under ansvar och en skoj miljö om man gillar att nörda ner sig i näringsliv, politik, samhälle och aktier”, säger chefredaktör Peter Benson.

Det är stundtals väldigt högt tempo på Affärsvärlden och som del av redaktionen får man hoppa in och stötta där det behövs.

Vår redaktion sitter i Stockholm men det går också att jobba från annan ort. Sista ansökningsdag är 30 september men intervjuer kommer att ske löpande.

Låter det intressant? Här kan du läsa mer om tjänsten.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets