Tidigare Nordnet-chef tar över som VD för Fundedbyme

Crowdfundingbolaget Fundedbyme har utsett Anders Danielsson till ny VD. Han har tidigare varit tillförordnad vd på Nordnet och kommer närmast från rollen som Head of Online Payments inom Nets/Dibs. Tillträde sker den 15 mars.
Tidigare Nordnet-chef tar över som VD för Fundedbyme - anders-danielssonfundedby-me-900
Anders Danielsson. Foto: Nordnet
”Det ska bli otroligt spännande att få vara med på den resa Fundedbyme står inför. Den ambition styrelsen har, och de möjligheter som den skalbara plattformen erbjuder finansmarknaden, innebär fantastiska möjligheter. Fundedbymes verksamhet vilar på en mycket bra bas och jag ser fram emot att leda bolaget till nästa nivå”, säger Anders Danielsson i en kommentar.

Danielsson efterträder Anders Sahlgren, som har varit tillförordnad vd sedan november i fjol då han tog över efter grundaren Daniel Daboczy.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.