Traton väntas prissättas i nedre delen av prisintervallet

Den tyska fordonskoncernen Volkswagens lastbilsenhet Traton väntas prissättas i den nedre delen av prisintervallet 27-33 euro i samband med den stundande börsnoteringen på fredag.

Det skriver Reuters med hänvisning till källor.

Tratons aktie kommer att noteras i Frankfurt och Stockholm.

Sparekonomen: Då blir Traton-aktien intressantTraton noteras i Frankfurt och Stockholm den 28 juni. Nordnets sparekonom har tittat närmare på hur sparare bör betrakta aktien, och om det är läge att gå in i den.

Erbjudandet kommer bestå rav 50 miljoner aktier med möjlig övertilldelning om ytterligare 7,5 miljoner. Erbjudandet att teckna aktier löper från den 17 juni till den 27 juni.

Andelen aktier som är tillgängliga för handel, free float, ligger mellan 10,0-11,5 procent.

OBS: Ursprungsversionen av denna artikel publicerades på en äldre version av www.affarsvarlden.se. I april 2020 migrerades denna och tusentals andra artiklar över till Affärsvärldens nya sajt från en äldre sajt. I vissa fall har inte alla delar av vissa artiklar följt på med ett korrekt sätt. Det kan gälla viss formatering, tabeller eller rutor med tilläggsinfo. Om du märker att artikeln verkar sakna information får du gärna mejla till webbredaktion@affarsvarlden.se.
    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här