Välkommen till Börsplus nya hemsida

Efter tre bra år hos Svenska Dagbladet så flyttar Börsplus nu hemifrån. På den här nya sajten kommer vi kunna utveckla analystjänsten på ett helt annat sätt. Vi hoppas att du kommer uppskatta den nya sajten och de kommande förbättringar vi planerar.

Målet är att göra Sveriges bästa analysmedia. Sedan starten 2016 har vi kommit en bra bit på väg men listan är fortfarande lång över kommande förbättringar vi ser framför oss. Inte nog med det. Listan över idéer blir hela tiden längre. Utgångspunkten för oss på Börsplus redaktion är ganska mycket att vi bygger den analystjänst vi själva skulle vilja prenumerera på.

Tillsammans med Svenska Dagbladet fick Börsplus en bra start men i längden har det varit en utmaning att förena Schibsteds affärslogik, med fokus på bredd och miljontals annonsvisningar, med vår nischade analystjänsts behov av spetsig funktionalitet för krävande prenumeranter.

Därför har vi under våren, tillsammans med webbyrån Pigment, byggt en ny sajt för Börsplus som enbart kretsar kring analystjänsten.

Är du prenumerant på Börsplus så behöver du välja ett nytt lösenord för att kunna logga in och läsa alla analyser. Om du inte redan valt ett nytt lösenord så kan du göra det via denna länk.

Inom inte så värst många veckor lär vi återkomma med nya förbättringar av analystjänsten Börsplus.

Till dess hoppas jag ni uppskattar vår nya sajt.

    Annonstorget Premium i samarbete med King Street Media Annonsera här