Veoneer och Qualcomm inleder samarbete

Veoneer och Qualcomm inleder ett samarbete om skalbara lösningar kring avancerat förarstöd (ADAS), collaborative driving och självkörande system. Det framgår av ett pressmeddelande.
Veoneer och Qualcomm inleder samarbete - Veoneer_20200103_0057_0
.
Lösningen bygger på Veoneers nästa generation mjukvara för perception och körpolicy, ihop med Qualcomm-teknik. Lösningen sträcker sig från nivå 1 förarstöd till nivå 4 självkörande.

”Att arbeta tillsammans med en välrenommerad ledare som Qualcomm Technologies, och använda deras banbrytande Snapdragon Ride-produkter, ger oss tillgång till den sista delen i pusslet”, säger Veoneers vd Jan Carlson och fortsätter:

”Samarbetet stärker inte bara vår produktportfölj utan breddar också våra marknadskanaler och ger nya möjligheter, vilket ger kunder fler sätt att få tillgång till världsledande teknologi”.

Dela:

Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB (”Ifrågasätt”) erbjuder Afv möjlighet för läsare att kommentera artiklar. Det är alltså Ifrågasätt som driver och ansvarar för kommentarsfunktionen. Afv granskar inte kommentarerna i förväg och kommentarerna omfattas inte av Affärsvärldens utgivaransvar. Ifrågasätts användarvillkor gäller.

Grundreglerna är:

  • Håll dig till ämnet
  • Håll en respektfull god ton

Såväl Ifrågasätt som Afv har rätt att radera kommentarer som inte uppfyller villkoren.



Annons från Trapets
Annons från Invesco