Hej, tack för din order! Din betalning är nu genomförd och ditt konto verifieras, var god och invänta e-mail med aktiveringslänk för att kunna använda ditt konto.
Välkommen, du har tillgång till Premium-materialet via ett samarbete med Telia Zone!

Dagens nya köpråd

2019-07-03 09:43
Foto: Pharaoh / Alamy/All over press

Ett tobaksbolag och tre fastighetsbolag får köprekommendationer.

Carnegie höjer sin rekommendation för Swedish Match till köp från behåll. Riktkursen är 470 kronor. Det framgår av en analys daterad 2 juli.

Swedish Match stängde på 414:50 på tisdagen den 2 juli.

Kepler Cheuvreux höjer sin rekommendation för Balder till köp från behåll. Riktkursen höjs till 358 från 330 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Kepler Cheuvreux höjer även sin rekommendation för Diös till köp från behåll. Riktkursen höjs till 79 från 77 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev.

Nordea Markets inleder bevakning av fastighetsbolaget SBB med en köp-rekommendation och riktkursen 15:40 kronor. Det framgår av en analys.

Nordea Markets höjer även sin rekommendation för Avanza till behåll från sälj. Det framgår av Bloomberg.

Den föregående riktkursen var 70 kronor.

Avanza-aktien öppnade onsdagens handel på kursnivåer kring 76 kronor.

SEB Equities höjer också sin rekommendation för Avanza till behåll från sälj. Riktkursen är 75 kronor. Det framgår av Bloomberg

Handelsbanken Capital Markets sätter rekommendationen behåll på Humana med riktkursen 62 kronor. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagsmorgonen.

Humana stängde på 57 kronor på tisdagen.

Nordea Markets höjer sin rekommendation för Castellum till behåll från sälj. Det framgår av Bloomberg.

Nordeas redovisar ingen riktkurs för aktier med rekommendationen behåll. Den tidigare riktkursen, innan rekommendationen höjdes, var 175 kronor.

Aktien stängde på kursen 181:75 på tisdagen.

Nordea Markets sänker sin rekommendation för Hemfosa till sälj från behåll. Riktkursen är 83 kronor. Det framgår av en analys.

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Mips till behåll från köp. Riktkursen är 190 kronor. Det skriver Bloomberg News.

Barclays Capital sänker sin rekommendation för Assa Abloy till jämvikt från övervikt. Riktkursen är 220 kronor. Det framgår av Bloomberg.

Assa Abloys aktie stängde tisdagens handel på kursnivån 212:50 kronor.

DNB Markets sänker riktkursen för Betsson till 75 kronor från 88 kronor. Rekommendationen köp upprepas. Det framgår av Bloomberg.

Aktien stängde vid 57:70 kronor på tisdagen.

Direkt Affärsvärlden

Mest läst

Premiumnyheter

Aktuellt inom