Pandox VD Anders Nissen har avlidit

Hotellfastighetsbolaget Pandox VD Anders Nissen har avlidit efter en kort tids sjukdom. Det skriver bolaget i ett pressmeddelande på söndagseftermiddagen"
Anders Nissen Pandox
Anders Nissen, VD för Pandox . Foto: Tobias Ohls
Anders Nissen har varit Pandox VD sedan grundandet 1995 och bolaget har under hans ledarskap utvecklats till ett av de ledande hotellfastighetsbolagen i Europa.

”Vi har idag tagit emot beskedet om Anders Nissens tragiska bortgång. Det är en stor chock och en obeskrivlig personlig förlust. Jag kan inte med ord beskriva den sorg och saknad vi alla känner. Våra tankar går särskilt till Anders och hans familj. Styrelsen tvingas nu inleda sökandet efter en ny VD. Under denna process fortsätter Liia Nõu som tillförordnad VD och CFO. Anders Nissen lämnar efter sig en stark och beslutsför organisation som styrelsen känner stort förtroende för”, säger Christian Ringnes, styrelseordförande för Pandox.

Pandox meddelade den 21 maj att Anders Nissen genomgår medicinsk behandling på grund av covid-19 och finanschefen Liia Nõu utsågs då till tillförordnad VD. Anders Nissen avled därefter den 30 maj.

Här hittar du Afv Fastighet